AirCam Mini

AirCam Mini
AirCam Mini AirCam Mini
Categorie airVision 
Model: AIRCAM-MINI
Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
Prijs: € 149,00
Excl. BTW: € 123,14
Aantal:  

Alle modellen komen met:

  • Power over ethernet adapter
  • AirVision Software installatie CD

AirVision V2.0 Software

AirVision 2.0 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd ter verbetering van de betrouwbaarheid en prestaties. Opnames gebeuren voortaan in H.264 video in plaats van Motion JPEG voor scherpere videobeelden met een kleinere bestandsgrootte. AirVision 2.0 ondersteunt audio-opname op camera's met audio- mogelijkheden functies.

Functie verpakt gebruikersinterface

AirVision 's gebruikersinterface is toegankelijk vanaf elke web browser en is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en zit boordevol geavanceerde functies. AirVision's gebruikersinterface is ongelofelijk intuïtief en bevat krachtige functies zoals gedetailleerde statistische rapportage, meerdere weergaven, veelzijdige camera-instellingen, geavanceerde analyses en aanpasbare event opnames.

Mobile Ondersteuning

De AirVision webinterface is toegankelijk op iOS en Android tablets en telefoons.

Eenvoudige implementatie

Automatische cameradetectie en een enkele setup pakket voor de Controller en de NVR maakt AirVision 2.0 gemakkelijk in installatie en implementatie. AirCam instellingen zijn nu geïntegreerd in de AirVision software, hierdoor is het niet meer nodig om via de AirCam UI de camera verder te configureren, te herstarten of een firmware uit te voeren.

Camera -Based Motion Detection

De camera handelt nu bewegingsdetectie af in plaats van de server, dit verlaagt de server belasting zodat de compressie van het beeld en het geluid geen invloed heeft op de bewegingsdetectie.

Extra live bekeken

Afspeellijsten kunnen worden aangemaakt met een instelbare rotatie van de live-camerabeelden. Definieer de camera's die u wilt opnemen in de afspeellijst en hoe lang u ze wilt weergeven op het scherm voordat u naar het volgende live-beeld wilt overgaan.

Disk Management functies

AirVision 2.0 heeft automatisch opname management om disk space vrij te maken. Gebruikers kunnen automatisch opnames laten verwijderen op basis van datum of vrije schijfruimte. Een andere opslag functie is de mogelijkheid om een externe kaart te gebruiken of USB-of netwerk-storage drives.

Kosten - effectieve oplossing

Ubiquiti doorbreekt het conventionele denken van de camerabeveiligingsindustrie. AirVision biedt krachtige IP- surveillance software en dat volledig gratis. Geen enorme upfront kosten en geen maandelijkse abonnementskosten.

AirVision
Built-In Microphone ECM (Omni.); Sensitivity = -42 ± 3 dB; S/N = 60 dBA
Dimensions 158 x 61.5 x 58.5 mm (without mounting arm) 264 x 61.5 x 58.5 mm (with mounting arm)
Image Settings Brightness, Contrast, Sharpness, Saturation, Noise Reduction, 50Hz/60Hz Audio
Local Storage MicroSD Card Slot (card not included)
Maximum Frame Rate 30 FPS
Resolution 1MP/HDTV 720p
Video Compression H.264