UniFi AP Pro

UniFi AP Pro
UniFi AP Pro
Merk: Ubiquiti
Categorie UniFi 
Model: UBNT-UAP-PRO
Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
Prijs: € 242,00
Excl. BTW: € 200,00
Aantal:  

De UAP-PRO ondersteunt snelheden tot 300 Mbps in de 5 GHz-band en tot 450 Mbps in de 2,4 GHz-radioband. De UAP-PRO biedt gelijktijdige dual-band werking met 2x2 en 3x3 MIMO-technologie en heeft een bereik van maximaal 122 m (400 ft) en beschikt tevens over twee Gigabit Ethernet-poorten.

Unifi

Het Unifi® Enterprise WiFi -systeem is een schaalbare enterprise accesspoint oplossing die ontworpen is om gemakkelijk te worden ingezet en beheerd. UNIFI Access Point (AP) indoor modellen hebben een strak design en kunnen eenvoudig worden gemonteerd op een plafondplaat of wand met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. UNIFI AP (UAP) outdoor modellen hebben een behuizing gebouwd om lang mee te gaan buitenshuis.

Het Unifi Enterprise WiFi- systeem omvat de UNIFI Controller-software. De software wordt geinstalleerd op een pc of Mac binnen het netwerk en is gemakkelijk bereikbaar via een standaard web browser met behulp van de UNIFI Controller software, een Enterprise WiFi-netwerk kan snel worden geconfigureerd en beheerd zonder speciale training. Real-time status, automatische detectie van UAP-apparaten, laden van kaarten en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd

Bespaar tijd en geld

In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi- systemen die een hardware controller gebruiken. Unifi wordt geleverd met een niet OS-specifieke software controller die kan worden ingezet op een on-premise PC, Mac of Linux-machine, in een private cloud of het gebruik van een openbare cloud service.

Krachtige hardware

De snelste Unifi Access Points beschikken over de nieuwste in WiFi 802.11ac MIMO-technologie, laat gigabit snelheden toe en heeft een bereik tot 124 meter. Alle modellen zijn voorzien van WiFi 802.11n MIMO-technologie voor superieure prestaties in de 2.4 en / of 5 GHz banden.

Intuïtieve Unifi Controller Software

Installeren, configureren en beheren van al uw Unifi AP's met de intuïtieve en makkelijk te leren UNIFI Controller gebruikersinterface.

Uitbreidbaar op grote schaal

Bouw draadloze netwerken zo groot of klein als nodig. Begin met één (of upgrade naar een drie-pack) en schaal tot duizenden, beheerd met een uniform beheerssysteem.

UniFi
Data Rate 450 Mbps
Range 122m
WiFi Standards 802.11 b/g/n
Frequency 2.4 Ghz and 5Ghz
Radio Power Max 2.4 GHz 30 dBm 5 GHz 22 dBm
Antenna Type Integrated 5 dBi Omni (Supports 3x3 MIMO with Spatial Diversity) Integrated 4 dBi Omni (Supports 2x2 MIMO with Spatial Diversity)
Network Connector (2) 10/100/1000 Ethernet Ports
Input Voltage Passive Power over Ethernet (12-24V)
Mount Method Wall/Ceiling (Kits Included)