UniFi AC Outdoor

UniFi AC Outdoor
UniFi AC Outdoor UniFi AC Outdoor UniFi AC Outdoor
Merk: Ubiquiti
Categorie UniFi 
Model: UBNT-UAP-AC-OUTDOOR
Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
Prijs: € 429,00
Excl. BTW: € 354,55
Aantal:  

UNIFI AP 802.11ac Dual Band 3x3MIMO 1750 Mbps

Dit is het snelste outdoor model en ondersteunt de 802.11ac standaard met snelheden tot 1300 Mbps op de 5 GHz- radioband en tot 450 Mbps in de 2,4 GHz- radioband. De UAP -AC Outdoor biedt simultane dual-band werking met 3x3 MIMO-technologie voor elke band. Het AP heeft een bereik van maximaal 180m en beschikt over twee Gigabit Ethernet-poorten .

technische beschrijving

De UNIFI AP Outdoor AC unit laat snelheden toe tot 1750Mbps en verbindingen over een afstand tot 180 m. Het Slanke wandontwerp kan aan de muur of aan een paal bevestigd worden (alle bevestigingsaccesoires inclusief ). De inbegrepen Power over Ethernet adapter  zorgt ervoor dat het AP aangesloten wordt via één enkele kabel (levert zowel stroom als data) . De virtuele UNIFI Controller -software maakt de configuratie van uw AP's uiterst eenvoudig en beschikt over uitgebreide functionaliteit.

Multi - Lane RF

De innovatieve Multi -Lane RF-technologie van Ubiquiti isoleert signalen op het gebruikte kanaal en verwijdert aangrenzende kanaal interferentie . Draadloze capaciteit en throughput zijn verhoogd bij gebieden met een hoge dichtheid waardoor meerdere AP's kunnen functioneren in elkaars nabijheid. De Multi Lane RF is ideaal voor het verstrekken van betrouwbare WiFi in drukke omgevingen, zoals openbare ruimten, congrescentra , campussen en evenementenlocaties .

Unifi

Hete Unifi ® Enterprise WiFi -systeem is een schaalbare enterprise accesspoint oplossing die ontworpen is om gemakkelijk te worden ingezet en beheerd. UNIFI Access Point ( AP ) indoor modellen hebben een strak design en kunnen eenvoudig worden gemonteerd op een plafondplaat of wand met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. UNIFI AP (UAP) outdoor modellen hebben een behuizing gebouwd om lang mee te gaan buitenshuis.

Het Unifi Enterprise WiFi- systeem omvat de UNIFI Controller-software. De software wordt geinstalleerd op een pc of Mac binnen het netwerk en is gemakkelijk bereikbaar via een standaard web browser met behulp van de UNIFI Controller software, een Enterprise WiFi-netwerk kan snel worden geconfigureerd en beheerd zonder speciale training. Real-time status ,automatische detectie van  UAP-apparaten, laden van kaarrten en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd.
 

Bespaar tijd en geld

In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi- systemen die een hardware controller gebruiken. Unifi  wordt geleverd met een niet OS-specifieke software controller die kan worden ingezet op een on-premise PC ,Mac , of Linux- machine, in een private cloud of het gebruik van een openbare cloud service.

Krachtige hardware

De snelste Unifi Access Points beschikken over de nieuwste in WiFi 802.11ac MIMO-technologie, laat gigabit snelheden toe en een bereik tot 124m. Alle modellen zijn voorzien van WiFi 802.11n MIMO-technologie voor superieure prestaties in de 2,4 en / of 5 GHz banden.

Intuïtieve Unifi Controller Software

Installeren, configureren en beheren van al uw Unifi AP's met de intuïtieve en makkelijk te leren UNIFI Controller gebruikersinterface.

Uitbreidbaar op grote schaal

Bouw draadlozen netwerken zo groot of klein als nodig . Begin met één (of upgrade naar een drie-pack ) en uit te breiden tot duizenden, beheerd met een uniform beheerssysteem.

UniFi
Data Rate 1300 Mbps
Range 180m
WiFi Standards 802.11 b/g/n/ac
Frequency 2.4 Ghz and 5 Ghz
Radio Power Max 28 dBm
Antenna Type 3 Integrated (Supports 3x3 MIMO with Spatial Diversity)
Network Connector (2) 10/100/1000 Ethernet Ports
Input Voltage Passive Power over Ethernet (12-24V)
Mount Method pole mounting (kit included)