UniFi AC Lite Long Range

UniFi AC Lite Long Range
UniFi AC Lite Long Range UniFi AC Lite Long Range
Merk: Ubiquiti
Categorie UniFi 
Model: UAP-AC-LR
Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
Prijs: € 118,58
Excl. BTW: € 98,00
Aantal:  

Dankzij zijn compact ontwerp biedt de UniFi AC een kosteneffectieve oplossing. De UniFi AC Lite is 25% kleiner dan zijn voorganger en komt met gelijktijdig dualband 2x2 MIMO. 

Unifi

Hete Unifi ® Enterprise WiFi -systeem is een schaalbare enterprise accesspoint oplossing die ontworpen is om gemakkelijk te worden ingezet en beheerd. UNIFI Access Point ( AP ) indoor modellen hebben een strak design en kunnen eenvoudig worden gemonteerd op een plafondplaat of wand met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. UNIFI AP (UAP) outdoor modellen hebben een behuizing gebouwd om lang mee te gaan buitenshuis.

Het Unifi Enterprise WiFi- systeem omvat de UNIFI Controller-software. De software wordt geinstalleerd op een pc of Mac binnen het netwerk en is gemakkelijk bereikbaar via een standaard web browser met behulp van de UNIFI Controller software, een Enterprise WiFi-netwerk kan snel worden geconfigureerd en beheerd zonder speciale training. Real-time status ,automatische detectie van  UAP-apparaten, laden van kaarrten en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd.
 

Bespaar tijd en geld

In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi- systemen die een hardware controller gebruiken. Unifi  wordt geleverd met een niet OS-specifieke software controller die kan worden ingezet op een on-premise PC ,Mac , of Linux- machine, in een private cloud of het gebruik van een openbare cloud service.

Krachtige hardware

De snelste Unifi Access Points beschikken over de nieuwste in WiFi 802.11ac MIMO-technologie, laat gigabit snelheden toe en een bereik tot 124m. Alle modellen zijn voorzien van WiFi 802.11n MIMO-technologie voor superieure prestaties in de 2,4 en / of 5 GHz banden.

Intuïtieve Unifi Controller Software

Installeren, configureren en beheren van al uw Unifi AP's met de intuïtieve en makkelijk te leren UNIFI Controller gebruikersinterface.

Uitbreidbaar op grote schaal

Bouw draadlozen netwerken zo groot of klein als nodig . Begin met één (of upgrade naar een drie-pack ) en uit te breiden tot duizenden, beheerd met een uniform beheerssysteem.