AirVision NVR

AirVision NVR
AirVision NVR
Merk: Ubiquiti
Categorie airVision  UniFi Video 
Model: UBNT-AIRVISION-C
Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
Prijs: € 449,03
Excl. BTW: € 371,10
Aantal:  

De Airvision NVR (Network Video Recorder) is een plug-en-play NVR toestel met een bijzonder laag stroomverbuik. De Airvision software werd reeds voorgeïnstalleerd zodat u meteen aan de slag kan. Er is verder geen software meer verreist, u kan gelijk door de configuratie wizard gaan en starten met opnemen.

De airvision beschikt over een ingebouwde harde schijf van 500GB. Dit kom overeen met ongeveer 1200 uren opnemen in 480p resolutie of 400 uur opnemen in 720p resolutie. Voor extra storage zijn er nog 2 USB 3.0 poorten voorzien zodat u extra harde schijven kan aansluiten.

Ondersteuning tot 50 Ubiquiti Aircam's!

AirVision V2.0 Software

AirVision 2.0 is vanaf de grond opnieuw opgebouwd ter verbetering van de betrouwbaarheid en prestaties. Opnames gebeuren voortaan in H.264 video in plaats van Motion JPEG voor scherpere videobeelden met een kleinere bestandsgrootte. AirVision 2.0 ondersteunt audio-opname op camera's met audio- mogelijkheden functies.

Functie verpakt gebruikersinterface

AirVision 's gebruikersinterface is toegankelijk vanaf elke web browser en is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en zit boordevol geavanceerde functies. AirVision's gebruikersinterface is ongelofelijk intuïtief en bevat krachtige functies zoals gedetailleerde statistische rapportage, meerdere weergaven, veelzijdige camera-instellingen, geavanceerde analyses en aanpasbare event opnames.

Mobile Ondersteuning

De AirVision webinterface is toegankelijk op iOS en Android tablets en telefoons.

Eenvoudige implementatie

Automatische cameradetectie en een enkele setup pakket voor de Controller en de NVR maakt AirVision 2.0 gemakkelijk in installatie en implementatie. AirCam instellingen zijn nu geïntegreerd in de AirVision software, hierdoor is het niet meer nodig om via de AirCam UI de camera verder te configureren, te herstarten of een firmware uit te voeren.

Camera -Based Motion Detection

De camera handelt nu bewegingsdetectie af in plaats van de server, dit verlaagt de server belasting zodat de compressie van het beeld en het geluid geen invloed heeft op de bewegingsdetectie.

Extra live bekeken

Afspeellijsten kunnen worden aangemaakt met een instelbare rotatie van de live-camerabeelden. Definieer de camera's die u wilt opnemen in de afspeellijst en hoe lang u ze wilt weergeven op het scherm voordat u naar het volgende live-beeld wilt overgaan.

Disk Management functies

AirVision 2.0 heeft automatisch opname management om disk space vrij te maken. Gebruikers kunnen automatisch opnames laten verwijderen op basis van datum of vrije schijfruimte. Een andere opslag functie is de mogelijkheid om een externe kaart te gebruiken of USB-of netwerk-storage drives.

Kosten - effectieve oplossing

Ubiquiti doorbreekt het conventionele denken van de camerabeveiligingsindustrie. AirVision biedt krachtige IP- surveillance software en dat volledig gratis. Geen enorme upfront kosten en geen maandelijkse abonnementskosten.

NVR
Hard Drive Capacity 500 GB
Media Format MP4 (H.264/AAC)
Memory 4 GB
Ports 10/100/1000 Ethernet + 2 x USB 3.0
Power Supply 65 W, 19V, 3.42A
Processor Intel D2550
Scheduling Day/Time/Camera Scheduled Video Recording/Motion Detection/Email Alerts
Supported Devices Operating Systems: Windows, Apple, and Linux Browsers: Chrome, Internet Explorer 10, Firefox, and Safari Smartphones: iPhone and Android
Views Custom Views of Multiple Cameras Full Screen Capability